Zwarte gedachten van Marco Borsato: ‘Ik heb er ongelooflijk veel spijt van’

Zwarte gedachten van Marco Borsato: ‘Ik heb er ongelooflijk veel spijt van’

13 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Een officieel bericht dat het over en uit is tussen Marco Borsato en Leontine is er nog niet, echter lijkt het er wel op. Nadat er verhalen naar buiten kwamen over de zanger die dingen gedaan zou hebben bij minderjarige meisjes, is het stel niet meer samen gespot.

Dit zou dus inhouden dat dit de tweede keer is dat het stel hun relatie verbreekt. De eerste keer, toen Leontine erachter kwam dat haar man buiten de deur had gesnoept, was er de scheiding. Hun huis werd verkocht en zowel Marco als Leontine kregen allebei hun eigen optrekje.

De zanger raakte destijds in een diep zwart gat. “Mijn scheiding. Dat vind ik… dat heeft erin gehakt”, vertelde hij indertijd in een interview met Linda de Mol. De zanger legde toen uit: “Ik heb mij heel slecht gevoeld, er zijn weinig mensen die dat weten. Ik heb een half jaar lang onder een dekentje gelegen bij mijn moeder thuis. Ik kon niet meer, ik heb heel zwarte gedachten gehad. Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, en daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.”

Uiteindelijk werd duidelijk dat ze toch niet zonder elkaar konden, hun liefde bleek sterk genoeg en dus gaven ze het nog een kans. “Ja, hoe moet ik dat nou zeggen? We hebben een soort van verkering. We kunnen het niet verbergen. Ik straal, ik heb het naar mijn zin, Leontine haar ogen glanzen. En onze kinderen zien dat, dus het is heel moeilijk om dat te verbloemen en dat willen we ook niet meer.”

De laatste periode is de zanger het gespreksonderwerp van de dag en doordat hij verdacht wordt van onacceptabel gedrag bij minderjarige meisjes, nemen steeds meer mensen afstand van hem. Onlangs wist Edwin Smulders hem te spotten vlakbij zijn huis op de fiets. Marco droeg een kapje, petje en bril, haast onherkenbaar, toch had Edwin hem in de smiezen.

Voor het eerst sinds hun huwelijk in 1998 was er geen trouwring meer te vinden om de vinger van Marco. Naar verluidt draagt hij nu een familiering. Leontine maar ook hun drie kinderen dragen dezelfde ring. Wat de boodschap hiervan is, blijft een beetje een raadsel maar misschien willen ze toch uitstralen dat ze met elkaar een team vormen.

 

Meer voor jou: