Hoe diep kun je zinken? Patricia Paay gaat wel erg ver om geld te verdienen!

Hoe diep kun je zinken? Patricia Paay gaat wel erg ver om geld te verdienen!

7 januari 2022 0 Door Tamara Hart

In het jaar 2019 ging het goed mis in huize Paay. Patricia maakte een val van de trap en moest vervolgens diverse operaties ondergaan. Het herstel ging moeizaam en de diva lag dan ook maandenlang in het ziekenhuis, kortom veel tegenslagen.

Maar Patricia besloot om niet bij de pakken neer te zitten en dus ging zij tussen alle bezoeken aan het ziekenhuis gewoon door met werken. Achter de geraniums zitten is niets voor miss Paay en dus probeerde zij er het beste van te maken.

Zo was Patricia onder andere te zien in het populaire programma Ranking The Stars, ze deed het toch maar even ondanks de pijn die zij had. Momenteel is Patricia te zien in een reclamespotje van de Postcode Loterij in samenwerking met Sanisale. Deze klus van Patricia roept de nodige vraagtekens op en krijgt dan ook behoorlijk wat kritiek.

In het spotje is de inmiddels 72-jarige Patricia te zien met Steven Brunswijk. Het duo gaat in het filmpje de deuren langs met een wc-pot. Sterke Steven houdt de pot vast en miss Paay kijkt er vervolgens in. Angela de Jong denkt er het hare van en zoals we haar kennen gooit zij dan ook haar mening hierover de wereld in.

De Jong heeft weinig positiefs te vertellen over deze klus van Patricia en vindt dan ook dat zij is afgedaald naar een dieptepunt in haar carrière. Angela begrijpt niet dat ze deze klus aangenomen heeft. Als je dit voor geld moet doen dan doe je echt alles voor geld.

Angela zegt.: “Maar heeft u het spotje gezien waarin Patricia Paay met een spotgoedkope wc-pot de deuren langsgaat alsof het het winnende lot van de Postcode Loterij is? Als ik haar was, zou ik tot in lengte van dagen elke associatie met urinestralen vermijden, maar goed, ik ben haar natuurlijk niet.”

 

Meer voor jou: