‘Zeer pijnlijk verlies voor Glennis Grace’

7 februari 2024 Uit Door Nieuwspauze

Twee jaar geleden werd Glennis Grace’s carrière op zijn kop gezet door het beruchte Jumbo-incident. Het tijdschrift Party heeft sindsdien haar financiën nauwlettend gevolgd en komt tot een schokkende ontdekking…

Financiële tegenslag

“Financiële tegenslag voor Glennis Grace na Jumbo-incident,” meldt het blad. Na het voorval werden haar boekingen onder andere geweigerd, en de inkomsten van haar twee bedrijven zijn gedaald. Party schat dat Glennis “een financiële verlies van €91.002” heeft geleden, wat behoorlijk fors is.

Desondanks zit de zangeres nog niet krap bij kas. “Met een eigen vermogen van net onder de €1,2 miljoen blijft ze nog steeds een miljonair,” rapporteert het tijdschrift.

Nieuwe muziek

Onlangs liet Glennis weten dat ze ondanks alles steeds meer boekingen binnenkrijgt. “Het gaat erg goed. Ik werk nog steeds aan mijn album. De eerste single wacht op iedereen. Nou ja, ik weet niet of het voor iedereen is, maar in ieder geval voor de mensen die het willen horen.”

“Het is gewoon een feit dat alles uiteindelijk weer om muziek moet draaien, toch? De optredens komen langzaam maar zeker weer binnen, dus ik ben een tevreden mens. Zeker.”

Meer voor jou: