Zaalorganisator geeft Glennis een trap na: Kansloos om dit allemaal naar buiten te brengen

Zaalorganisator geeft Glennis een trap na: Kansloos om dit allemaal naar buiten te brengen

21 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Na het cancelen van haar concert in Vlaanderen krijgt zangeres Glennis Grace nog eens een trap na van de organisator. De organisator verklapt onomwonden waarom de boel geannuleerd werd.

Glennis hoopt natuurlijk dat dit jaar beter zal mogen gaan dan afgelopen jaar, echter is de start niet al te best. Het was de bedoeling dat zij volgende maand een concert zou geven in Vlaanderen, maar haar optreden is geannuleerd.

In Shownieuws vertelt Evert Santegoeds het volgende: “Het was groot aangekondigd en Glennis had er zin in, alhoewel: ze had er niet helemaal zin in om de bekende nummers te zingen en het repertoire van Whitney Houston. Ze wilde echt haar laatste album gaan promoten. ‘Nou’, zei die organisator. ‘Dat willen wij niet.’” Naar verluidt wilde de organisator juist wel het repetoire van Whitney. “Daar zijn ze niet uitgekomen en uiteindelijk is dus besloten om dat hele optreden te cancelen.”

Inmiddels is dus duidelijk dat het concert geannuleerd is en de Vlaamse organisator VG Events geeft wat meer informatie. Santegoeds citeert deze partij: “We hadden toch ook wel een beetje problemen met het imago. Het is hier niet zo heel erg bekend dat er in Nederland wat aan de hand was met Glennis Grace, maar we kregen toch wel heel veel reacties.” Wat voor reacties? “Van: weten jullie wel wie je in huis haalt en wat er allemaal aan de hand is?”

Volgens Evert houdt het daar niet op. “Nou, daar zijn ze zich in gaan verdiepen en toen speelde ook nog mee, en dat was echt de nekslag voor het optreden, dat er maar vijftig of zestig kaartjes verkocht waren. ‘Daar kunt u geen zaal mee vullen’, zegt de organisator. Dat is ook inderdaad zo, dus Glennis is vrij op 22 februari, net als op 21 en 23 februari overigens.”

Shownieuws-collega Ronald Molendijk vindt het gemeen. “Als je geen kaartjes verkoopt, moet je dat vooral doen. Ik ken Glennis en we hebben vaak contact, maar ik vind het echt kansloos als je als zaalorganisator de behoefte voelt om dit allemaal naar buiten te brengen.”

 

Meer voor jou: