Update herseninfarct Mariska Bauer: Huisarts dacht aan allergische reactie.

Update herseninfarct Mariska Bauer: Huisarts dacht aan allergische reactie.

8 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Vrijdag was het even schrikken voor de volgers van de Bauers. Op Instagram liet Frans Bauer weten dat zijn geliefde Mariska is getroffen door een herseninfarct. De zanger laat weten dat het naar omstandigheden goed gaat met Mariska.

Frans en zijn Mariska zijn al dertig jaar zielsgelukkig met elkaar en samen hebben zij vier zonen. In 2008 stapte het koppel in het huwelijksbootje en gaven ze elkaar het ja-woord. Vanuit het Brabantse Fijnaart is het koppel uitgegroeid tot een tv-koppel dat samen schittert in tv-programma’s.

Frans laat weten dat zijn Mariska getroffen is door een herseninfarct en dat zij enkele dagen in het ziekenhuis heeft gelegen. In eerste instantie bracht Mariska een bezoekje aan de huisarts en deze ging er van uit dat het ging om een allergische reactie. Mariska had namelijk een dikke tong en een rare spraak.

De vrouw van Frans vertrouwde het toch niet helemaal en dus bezocht zij niet veel later met haar man het ziekenhuis. Artsen concludeerden dat er sprake was van een klein herseninfarct.

Vrijdagavond plaatste Frans een bericht op zijn Instagram-account. ‘Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen’, schrijft hij. ‘Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.’

Onze dank is groot aan het zorg personeel van het Bravis-ziekenhuis voor hun geweldige zorg. Na omstandigheden gaat het goed en zijn we blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.’

 

Meer voor jou: