Suzan en Freek zijn het pispaaltje: ‘DeSaskie en Serge van deze eeuw’

Suzan en Freek zijn het pispaaltje: ‘DeSaskie en Serge van deze eeuw’

22 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Sinds kort is de documentaire van Suzan & Freek op Netflix te zien, voor het stel is dit uiteraard een mijlpaal. Het stel is ontzettend enthousiast, echter zijn ze sinds de release behoorlijk het pispaaltje en dat heeft uiteraard te maken over het feit dat ze klagen over een dj van 100% NL.

Suzan & Freek zijn niet alleen een muzikaal duo maar ook een liefdes duo. Het lijkt er nu op dat het stel nu voor de allereerste keer te maken heeft met imagoschade. Het enige fragment uit hun documentaire dat het nieuws heeft gehaald is de passage waarin het koppel klaagt over een dj van 100% NL.

Het stel kreeg in de studio de vraag of ze een open relatie hebben en of ze gebruik maken van een wildcard. Zowel Suzan als Freek vonden de vraag niet leuk en ontzettend brutaal. Destijds dwongen ze de radiozender om deze bewuste vraag uit het interview te halen, echter wordt de passage met deze vraag wel breed uitgemeten in hun eigen documentaire.

Er komt hier dan ook behoorlijk wat kritiek op en velen noemen het dan ook een beetje hypocriet. In de podcast Strikt Privé laat Evert Santegoeds weten dat hij moet gapen van het koppel. “Ik vind het een flauw setje. Het zijn de Saskia en Serge van deze eeuw. Ik vind hen zó melig. Zowel hun liedjes als die rel. Die moeten we ook maar niet gaan roasten, hè?”

 

Meer voor jou: