Streep door eerste concert van Glennis Grace: Promotor komt met een ietwat vage reden!

Streep door eerste concert van Glennis Grace: Promotor komt met een ietwat vage reden!

20 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Zangeres Glennis Grace heeft na haar bezoekje in een Jumbo filiaal vorig jaar, bijna geen microfoon meer in de handen gehad. Inmiddels zitten we in het nieuwe jaar en hoopt ze natuurlijk weer veel te kunnen optreden, echter zijn de vooruitzichten voor de zangeres, niet heel erg gunstig.

Als we paragnost Liesbeth van Dijk mogen geloven, gaat ook dit jaar geen goed jaar worden voor de zangers. Liesbeth gelooft namelijk dat wij Nederlanders haar niet gaan vergeven. Dit vergeven heeft natuurlijk te maken met het wangedrag dat zij heeft laten zien in een filiaal van de Jumbo in Amsterdam.

Vorige week werd er nog een concert van Glennis aangekondigd in een Vlaams evenementencentrum in Bredene. “Ze mag over een maandje voor het eerst in een lange tijd haar eerste echte ‘concert’ geven en ook meteen voor het eerst in 2023”, meldde het juicekanaal Reality FBI. Op 22 februari zou de zangeres op het podium staan en zangeres Nadia zou te zien zijn in het voorprogramma.

Inmiddels is nu duidelijk geworden dat het concert van 22 februari, niet door zal gaan. Op de website van het evenementencentrum staat een vage reden: “VG Events liet weten deze voorstelling te annuleren.” Vervolgens valt er te lezen:

“Glennis Grace staat gekend voor gekende nummers van Whitney Houston waarmee ze de finale van American Talent heeft behaald. Helaas kan ze niet verzekeren van deze nummers te brengen alsook heeft ze momenteel voorkeur om haar nieuwe cd te promoten, waardoor de organisator er de voorkeur aan geeft om de voorstelling te annuleren.”

 

Meer voor jou: