Stank voor dank: Kijkers Massa is Kassa walgen van actie Peter en Mark Gillis!

Stank voor dank: Kijkers Massa is Kassa walgen van actie Peter en Mark Gillis!

9 januari 2022 0 Door Tamara Hart

In ons landje kunnen we wel stellen dat het kerstpakket een echte traditie is. In de maand december willen werkgevers graag het personeel iets overhandigen als blijk van waardering. Het kerstpakket is dan ook iets waar velen ieder jaar weer naar uit kijken. Bij Oosstappen Groep viel het afgelopen kerstmis alleen behoorlijk tegen.

Peter en Mark Gillis kunnen natuurlijk niet achterblijven en dus besloten vader en zoon hun personeel ook eens flink te bedanken. Zoals een ieder weet is Peter behoorlijk van de centjes en geeft hij het liever niet uit. Bij Peter en Mark moet alles zo goedkoop mogelijk en het liefst met een hele dikke vette korting.

Dit jaar was het de taak van Mark om het personeel hun kerstpresentje te overhandigen. De kans is natuurlijk groot dat hij deze klus op zijn schoot heeft gekregen van zijn vader of boze stiefmoeder Nicol. Hoe dan ook, Mark is de beroerdste niet en dus vond hij het de hoogste tijd om het personeel eens flink te verwennen en in het zonnetje te zetten.

Of het personeel van Peter Gillis blij is met het presentje is nog maar de vraag. De kijkers van Massa is Kassa spreken in ieder geval van schande en hebben geen goed woord over voor vader en zoon. De kerstpresentjes bij de familie Gillis verschillen wel, sommige personeelsleden krijgen prachtige kerstpakketten en anderen moeten het toch echt met veel en veel minder doen.

Mark heeft er zin in en dus gaat hij met zijn golfkarretje op pad. Een maat komt hem helpen maar dat kan ook niet anders daar het een behoorlijk presentje is…. Dit is dus sarcastisch bedoeld want in zijn karretje komt mark bij zijn personeel langs om precies één koude oliebol in de hand te drukken. Zijn maatje is ook de beroerdste niet en dus wil hij met alle liefde wel wat poedersuiker over de oliebollen strooien.

 

Meer voor jou: