Snuivende Goldbandzanger komt met reactie: ‘Ik kan er heel duidelijk over zijn’

Snuivende Goldbandzanger komt met reactie: ‘Ik kan er heel duidelijk over zijn’

22 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Op Twitter gaat een video rond die voor behoorlijk wat ophef zorgt. Op de beelden is te zien hoe zanger Milo Driessen een lijntje witte poeder naar binnen snuift tijdens het optreden. De band scoort geen punten met deze actie die behoorlijk wat stof doet opwaaien.

Op het podium haalt zanger Milo plotseling een klein wit envelopje uit zijn broekzak. Al snel wordt duidelijk wat het is want de inhoud van het envelopje legt hij op de bovenkant van zijn hand. Terwijl het publiek tegenover hem staat snuift hij het goedje zijn neus in.

Met een lach op zijn gezicht doet Milo alsof het heel normaal is, echter denken heel veel mensen daar toch echt anders over. Op twitter gaat het dan ook flink los, mensen zijn verontwaardigd door hetgeen zij gezien hebben op beeld.

Goldband zingt in hun nummer Witte Was maar liefst vier minuten lang over het witte goedje. Er zijn dan ook fans die denken dat dit een stunt is. Een Twitteraar schrijft: ‘Waar dacht je dat het nummer anders over ging’ en een ander ‘Dacht je dat ze daar stonden op een groene thee en een Snelle Jelle?’

Op NPO 3FM reageerde zaterdagavond Milo zelf heel kort op het incident. „Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan. Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen.” Vandaag de dag hebben ze als Goldband een voorbeeldfunctie, alle bandleden zouden zich dit nu realiseren. „We zijn net bijvoorbeeld ook op de foto gegaan met jonge kinderen. Ik hoef ze daar niet aan te introduceren. Dus daar heb ik wel spijt van.”

 

Meer voor jou: