Uitgelekt: Mark Gillis stuurt uitdagende filmpjes naar jongere meisjes!

Uitgelekt: Mark Gillis stuurt uitdagende filmpjes naar jongere meisjes!

6 januari 2022 0 Door Tamara Hart

In de serie Massa is Kassa speelt de zoon van Peter Gillis ook een belangrijke rol. Mark Gillis mag zichzelf nu, net zoals zijn vader, een bekende Nederlander noemen. De serie wordt goed bekeken en er is bekend gemaakt door Peter dat er een nieuw seizoen gaat komen.

De bekendheid is mooi, net zoals de verdiensten, echter heeft Mark ook de keerzijde ontdekt van de roem. Nog niet zo heel lang geleden werd hij namelijk bij zijn chalet opgewacht door een aantal mannen, wat hem daarna overkwam is bekend. Mark moest naar het ziekenhuis, zijn gezicht zag er behoorlijk bont en blauw uit. Pech lag wederom op de loer van de foto’s van een bonte Mark waren uitgelekt.

Het nieuwe jaar is begonnen alleen begint Mark deze wel op een heel bizarre manier. Er is namelijk een filmpje uitgelekt van Mark in zijn Adam-kostuum onder de douche. Dit filmpje zou hij zelf hebben gemaakt en verstuurd hebben naar een dame.

Naar verluidt zou mark deze video via Snapchat naar een dame gestuurd hebben. Showbizzkanaal RealityFbi deelt een geblurde screenshot waar Mark inderdaad naakt lijkt te zijn. ,,Ik zal maar niet omschrijven wat er voor de rest op het filmpje is gebeurd”, schrijft het kanaal.

 

Meer voor jou: