Wederom flinke tegenslag voor Donny Roelvink: ‘We beginnen de week weer top’

Wederom flinke tegenslag voor Donny Roelvink: ‘We beginnen de week weer top’

28 juni 2023 0 Door Tamara Hart

Donny Roelvink heeft aardig wat tegenslagen te verduren gekregen en helaas is daar maandag weer een flinke domper bij gekomen.

Een aantal maanden geleden raakte hij betrokken bij een ernstig auto ongeluk en nog niet zo heel erg lang geleden kreeg hij ook nog eens van de artsen te horen dat hij teelbalkanker had. Maandag stond hem nog meer pech te wachten en in zijn Stories op Instagram schrijft hij: ‘We beginnen de week weer top’.

Bij zijn tekst heeft Roelvink een foto geplaatst waarop te zien is dat hij onder handen wordt genomen door een fysiotherapeut. ‘Vanochtend door mijn rug gegaan tijdens het squaten met als gevolg een verschoven tussenwervelschijf‘, aldus de pechvogel. 

Vorig jaar raakte Donny gewond tijdens het opnemen van een fitnessvideo. Tijdens het filmen ging het mis, hij werd overreden door een Hummer, een goede vriend zat achter het stuur. Met vijf gebroken ribben en een klaplong werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig kwam hij er snel bovenop, dit daar hij lichamelijk behoorlijk fit is.

Nog niet zo heel erg lang geleden kreeg hij de volgende klap te verwerken. Op Instagram plaatste hij beelden vanuit het ziekenhuis met de mededeling dat er bij hem teelbalkanker was geconstateerd en dat hij gelijk onder het mes was geweest. gelukkig is er geen sprake van verdere uitzaaiingen en heeft hij geen nabehandelingen nodig.

 

Meer voor jou: