Rob Goossens vindt winst Rachel onbegrijpelijk: ‘Wat een waanzin dit’

Rob Goossens vindt winst Rachel onbegrijpelijk: ‘Wat een waanzin dit’

27 juni 2023 0 Door Tamara Hart

Maandag deed de rechtbank uitspraak in de zaak tussen Rachel Hazes en roddeltante Yvonne Coldeweijer. Yvonne leek heel zeker van haar zaak, echter verloor zij deze wel. De roddeltante mag van de rechter, Rachel Hazes, niet langer meer ‘gecremeerde kroket’ noemen. Rob Goossens vindt het oordeel van de rechter onbegrijpelijk.

De RTL Boulevard deskundige Goossens laat weten dat hij het besluit van de rechter, dat Rachel niet meer uitgemaakt mag worden voor ‘gecremeerde kroket’, wel heel ver gaat. Mocht de roddeltante haar in de toekomst toch nog een keer uitmaken voor gecremeerde kroket, dan zal zij een dwangsom moeten betalen.

Rob spuwt zijn gal dan ook op Twitter en schrijft: “In China mag je het uiterlijk van president Xi Jinping niet gekscherend met Winnie de Pooh vergelijken. In Nederland mag je het uiterlijk van Rachel Hazes niet gekscherend met een gecremeerde kroket vergelijken. Wat een waanzin dit.”

Het blijkt wederom dat de rechters in ons landje ontzettend streng zijn voor juicekanalen. “Er zijn al veel zaken met juicekanalen geweest en volgens mij zijn ze tot nu toe allemaal gewonnen door de andere partij. Zal zeker niet beweren dat dat altijd onterecht was. Maar RoddelPraat vs Famke Louise: vreemde uitspraak. En dit: al helemaal raar.” Goosens vindt die rechter dan ook behoorlijk zuur. “Ik begin het gevoel te krijgen dat onze rechters te netjes zijn om een objectief oordeel te kunnen vellen over de werkwijze van juicekanalen.”

De roddeltante nam niet alleen die twee veelbesproken woorden in haar mond om Rachel te beschrijven, ze noemt de weduwe ook narcistisch, manipulatief, knettergek en toxic genoemd. “Maar wat denk je? Alleen ‘gecremeerde kroket’ mag niet meer. Die andere termen (…) zijn geen onderdeel van de dwangsom! Het wordt toch allemaal heel wonderlijk als de rechter van al die kwetsende aanduidingen de humoristische het meest schadelijk vindt?”

 

Meer voor jou: