Ondeugende avontuurtjes van Peter Gillis: knutselen met de poetsvrouw!

Ondeugende avontuurtjes van Peter Gillis: knutselen met de poetsvrouw!

11 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Peter Gillis mag zichzelf inmiddels wel een Bekende Nederlander noemen. De reallife serie Massa is Kassa is een groot succes. De grote baas, Nicol en de kinderen van Peter worden continu gevold door camera’s en het is dan ook overduidelijk dat zij volop genieten van de aandacht en de roem.

Gillis besloot net, zoals vele andere Bekende Nederlanders, een biografie uit te brengen. In zijn biografie is hij ontzettend openhartig. Voordat Peter zijn Nicol leerde kennen was hij getrouw met de moeder van zijn kinderen en in zijn biografie is hij openhartig over dat huwelijk en die periode.

Peter was getrouwd met Treesie, echter was het huwelijk niet perfect daar Peterke nooit thuis was. Op de momenten dat hij wel thuis was, lag hij alleen maar te slapen. Trouw aan Treesie was hij niet, hij bedroog haar continu en hij geeft ook eerlijk toe in zijn biografie dat hij meerdere minnaressen had.

Treesie had geen flauw idee dat haar Peter haar bedroog en een dubbelleven leidde. “Ik had verschillende bijvrouwen,” aldus Peter in zijn biografie. Treesie had niets door totdat ze zijn overspel ontdekte. De multimiljonair had een uitdagend mailtje gestuurd naar de manager van een zijn parken. Treesie kwam bij toeval bij het mailtje en las het uiteraard, woedend was zij dan ook op haar man.

Zijn ex vrouw belde meteen de kinderen op en vroeg hen om bij haar te komen. Daarover zegt Peter: “Ze zei: ‘Jullie pap gaat met de vrouw van de beheerder naar bed’. Ruud reageerde droog: ‘Dat begrijp ik wel’. Dat was wel heftig.” Echter bleef het niet bij die ene keer….. In zijn biografie valt te lezen dat Peter constant de fout in ging en vele buitenechtelijke affaires er op nahield. Sommige dames waren net zo oud als zijn zoon, maar ook heeft hij liggen rollenbollen met de poetsvrouw en een getrouwde Belgische dame.

In zijn biografie valt te lezen dat Peter constant de fout in ging. Hij had vele buitenechtelijke affaires en avontuurtjes met andere dames. Met meisjes zo oud als zijn zoon, met de poetsvrouw en een getrouwde Belgische vrouw. Peter heeft wel moeite met zijn verleden. ”Ik schaam me dat ik gescheiden ben van de moeder van mijn kinderen. Het voelt toch als falen. Ik heb iemand eeuwige trouw beloofd. En dat is niet gelukt. Het eeuwige niet. En de laatste jaren die trouw ook niet.”

 

Meer voor jou: