Op deze foto zijn de veel besproken fillers van Chantal Janzen duidelijk te zien!

Op deze foto zijn de veel besproken fillers van Chantal Janzen duidelijk te zien!

25 november 2021 0 Door Nieuwspauze

Chantal Janzen heeft laten weten dat ze spijt heeft gekregen van haar fillers. Ze had ze nog niet zo heel lang maar ze is er nu al helemaal klaar mee!

Op Instagram liet ze het volgende weten: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft. Fijne maandag mensen! En onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door. Niet schamen. Ben op zulke momenten meer open, kwetsbaar, en deel het. Dat werk. Ja, zo gut da gewoon.”

Ze gaat verder met:

“Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen. Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit vaak daarna pas zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan ok??? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. En als het je niet lukt om op te staan, omdat iets te heftig is, en je wel stil móet zitten, spreek je dan uit en zoek een ander op, en deel het. En tot die tijd… Geniet! Man het leven is toch zo kort. Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!”

Bij die tekst deelt ze een foto waar haar ‘kraaienpootjes’ te zien zijn. Maar daar had ze in ieder geval geen hamsterwangen (het is maar wat je mooier vindt). Bekijk de onderstaande foto’s en oordeel zelf, wat is mooier? Met of zonder fillers?

 

Meer voor jou: