Onhandige persfoto van Nick en Simon: ‘Dit roept vragen op’

Onhandige persfoto van Nick en Simon: ‘Dit roept vragen op’

24 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Jarenlang waren Nick Schilder en Simon Keizer een muzikaal duo, echter komt daar nu een eind aan en gaat een ieder solo verder. Wel blijven de mannen samen programma’s maken. Voor hun nieuwe programma Strandgasten werd er een persfoto gemaakt en hierop is te zien dat de mannen niet naast elkaar staan. Tv-professor Tina Nijkamp vindt deze keuze onhandig. “Dit roept vragen op.”

Al tijden gaan er de geruchten door de wandelgangen dat de heren stoppen als muzikaal duo vanwege hun vermeende onenigheid. De mannen zelf blijven volhouden dat er absoluut geen sprak is van een ruzie en dus blijven ze wel gewoon samen programma’s voor de televisie maken. Hun nieuwe programma Strandgasten is binnenkort te zien bij de AvroTros en uiteraard hoort daar een persfoto bij. Tina Nijkamp denkt er het hare van en noemt de persfoto dan ook buitengewoon onhandig.

Op de foto staan Nick en Simon behoorlijk ver van elkaar vandaan op de foto en Tina vindt dat dan ook opvallend. Tina heeft iedere week een opsomming van dingen die zij stom vindt en deze persfoto staat dan ook in haar lijstje. “Dat op de persfoto van Strandgasten Nick en Kees naast elkaar staan en Simon helemaal aan de andere kant. Dat roept vragen op.”

Tina laat weten dat deze keuze pr-matig niet handig is. “Daarnaast zien we ook in de trailer op YouTube vooral Nick en Kees samen, waardoor het lijkt dat Simon een bijrol heeft. Misschien is dat niet zo, maar had dat niet iets anders ( meer in evenwicht) gemonteerd kunnen worden? Dit roept vragen op.”

Yvonne Coldeweijer heeft zich inmiddels ook uitgelaten over dit nieuwe programma en laat weten dat ze er weinig vertrouwen in heeft. Dat gebrek aan vertrouwen komt vooral vanwege de deelname van het ‘wormvormige aanhangsel’ Kees Tol. “Vroeger had Kees een leuke, verfrissende vibe eromheen, want laten we eerlijk zijn: Nick is f*cking droog, Simon is gewoon niet zo leuk, dus dan moest er een derde bij”, aldus de roddeltante. “Ze komen nu weer terug met een flutprogramma, wat gewoon weer een soort recycling is van is wat er al is. Van ons belastinggeld, maar oké. En dan zetten ze dus weer die Kees Tol daarbij.”

 

Meer voor jou: