Ondeugende Bridget Maasland heeft ook liggen rollenbollen met deze BN-er!

Ondeugende Bridget Maasland heeft ook liggen rollenbollen met deze BN-er!

14 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Influencer Fawrynotsawry, of te wel, Farja Farvardin was onlangs afgelopen te gast bij de uitzending van Radio-538. Door de maatregelen zijn feestjes natuurlijk niet toegestaan en dus was het een ille gaal feestje waar bekende koppies aanwezig waren, onder andere Donny Roelvink.

Volgens Farja was Donny druk met zijn telefoontje en liet hij dan ook bijzondere foto’s zien van dames. Dit waren niet zomaar foto’s van dames, nee deze dames hadden geenkleding aan. Donny zou met al deze vrouwen behoorlijk hebben liggen rollenbollen onder de dekens.

De dj’s van radio 538 weten niet wat ze horen. Op een van die foto’s in Donny zijn telefoon stond namelijk ook een kiekje van een bekende Nederlander. Uiteraard probeerden ze eerst een gokje te wagen, het was geen Sarah van Soelen en ook geen Yolanthe Cabau.

Volgens Fawrynotsawry gaat het om een presentatrice die het afgelopen jaar veel in het nieuws was na een korte relatie met André Hazes. Het gaat om de blondine Bridget Maasland.

Donny haalde onlangs nog uit naar zijn ex Janice. Op Instagram schreef hij het volgende: ‘Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt. Je wordt bedankt’, aldus Donny.

Donny en Janice lieten in oktober weten dat het definitief over en uit was tussen hun. ‘Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben’, schreef Janice in het statement. Volgens Janice is er geen ruzie en zijn ze nog wel steeds gek op elkaar. ‘Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei.’

 

Meer voor jou: