Moeder Max Verstappen klapt uit de school over haar schoondochter!

Moeder Max Verstappen klapt uit de school over haar schoondochter!

10 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Sophie Kumpen is de trotse moeder van F1-wereldkampioen Max Verstappen. Op 11-jarige leeftijd begon de Belgische Sophie met karten en ook het racen zit in haar bloed. In 1996 stapte zij in het huwelijksbootje met Jos Verstappen en vanaf dat moment besloot zij haar sportcarrière op een laag pitje te zetten. Max heeft het racen dus niet van een vreemde. Sophie en Jos zijn niet meer samen, maar als ouders zijnde doen zij alles om hun zoon te steunen.

Dat Max de liefde heeft gevonden doet haar enorm goed en zij is dan ook ontzettend blij voor haar zoon. Max en Kelly zijn sinds eind 2020 samen, echter is het niet bekend waar zij elkaar ontmoet hebben. Kelly heeft een kindje maar dat maakt volgens Sophie niet uit, volgens Sophie maakt dat juist het gezinsgeluk compleet.

In de Formule 1-wereld is de 33-jarige Kelly geen onbekende. Haar vader is Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1, en haar ex man is de Russische coureur Daniil Kyvat. Kelly en Daniil kregen in 2017 een relatie en zij kregen in de zomer van 2019 een dochtertje genaamd Penélope. De moeder van Kelly is het Nederlandse model Sylvia Tamsma.

In gesprek met RTL Boulevard is Sophie openhartig over haar schoondochter. “Kelly is natuurlijk een stuk ouder, ze heeft een kindje. Ze is bij hem ingetrokken. Het heeft een soort gezinnetje gecreëerd. En ik denk dat Max dat misschien wel ergens gemist heeft toen hij klein was.”

”Dat hij die stabiliteit had dit jaar, heeft hem toch ook wel geholpen denk ik. Dat er iemand thuis wacht op hem.” Volgens Sophie past het stel goed bij elkaar. “Ze komt ook uit een racefamilie, ze begrijpt het allemaal. Als je ziet hoe lief hij voor haar kindje is… Voor zijn zus, voor mij. Hij heeft het hart op de juiste plaats.”

 

Meer voor jou: