Meilandjes nemen drastisch besluit: Dit zag niemand aankomen!

Meilandjes nemen drastisch besluit: Dit zag niemand aankomen!

7 januari 2022 0 Door Tamara Hart

De familie Meiland heeft na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt! Het leven van de familie is alles behalve rustig en dus is het tijd voor een lange break. Na het programma ”Effe geen cent te makken” gaat de familie een hele lange welverdiende vakantie nemen.

Ondanks het feit dat soap Chateau Meiland vanaf het begin al een groot succes is, liet de familie weten dat ze geen zin hebben in een nieuwe reeks. Met de familie Meiland in de pocket rinkelt de kassa van John de Mol behoorlijk en dus vroeg hij hen of ze dan het programma ”Effe geen cent te makken” wilden doen.

Erica en Maxime zijn er echt even klaar mee en laten dan ook weten dat ze na ”Effe geen cent te makken” echt hun rust willen pakken. Even geen camera’s meer in hun leven, de dames willen echt rust en voorlopig echt even van de Nederlandse buis verdwijnen. De laatste periode waarin Erica bepaalde uitspraken heeft gedaan, heeft ook een grote impact gehad op de familie.

De familie kreeg ontzettend veel kritiek op hun bordje door de uitspraken van Erica. Veel bedrijven trokken hun handen van de familie af en weigerden nog langer samen te werken met de familie. Vooral Maxime was de dupe door deze uitspraken, dit daar zij veel gesponsorde berichten plaatste op haar Instagram account. Ook Maxime loopt vanaf die uitspraken veel inkomsten mis, ondanks dat het niet haar uitspraken waren, maar die van haar moeder.

 

Meer voor jou: