Mary Borsato haalt uit naar haar ex-schoondochter: ‘Maakt me woest’

Mary Borsato haalt uit naar haar ex-schoondochter: ‘Maakt me woest’

12 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Het is ongetwijfeld een hele zware periode voor de familie Borsato. Al een geruime tijd ligt de zanger onder de loep en onder vuur, dit wegens bepaalde situaties uit het verleden met minderjarige meisjes. Nadat dit nieuws naar buiten kwam, bleven de verhalen over Marco die nog steeds vreemd gaat door de wandelgangen gaan. Mary Borsato, de moeder van de zanger is helemaal klaar met de geruchten.

Mary is op zijn zachts gezegd boos en dan vooral op de roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Moeder Mary laat openhartig weten hoe zij over Coldeweijer denkt en benadrukt, dat ook Leontine schuld heeft aan het eerder vertoonde gedrag van haar zoon.

Dat types als Yvonne Coldeweijer blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan. Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.” Mary laat ook nog even weten dat haar ex-schoondochter een oorzaak is van het gedrag van haar zoon. “Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.

Het verhaal gaat nu rond dat de zanger al dagen niet thuis is. Zijn auto die normaliter altijd bij zijn woning staat, is al dagen niet meer gesignaleerd. Waar is Marco Borsato? Naar verluidt zou hij een stuk grond hebben gekocht in Italie en hier zou hij dan ook willen gaan wonen. Kortom hoe alles ook gaat aflopen, de zanger zou ons landje definitief willen verlaten.

 

Meer voor jou: