Marco Borsato krijgt steun van zijn kinderen: ‘Te laag voor woorden eigenlijk’

Marco Borsato krijgt steun van zijn kinderen: ‘Te laag voor woorden eigenlijk’

13 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Dat de kinderen van Marco Borsato het nu zwaar hebben, is niet zo heel gek. Er lijkt maar geen rust te komen en vooral de kinderen van de zanger lijken de dupe. Toen hun ouders besloten te scheiden van elkaar had dit uiteraard een grote impact op het ooit zo hecht lijkende gezin. Echter nog niet zo heel lang geleden kwamen de zanger en zijn Leontine weer bij elkaar en leek alles koek en ei. Het stel begon weer met daten en hun kinderen waren weer blij dat hun ouders samen waren.

Het is geen geheim dat Marco Borsato destijds lange tijd in zak en as heeft gezeten. Hij zou meerdere malen buiten de deur hebben gegeten en geestelijk ging het ook niet zo lekker. Door alle maatregelen zat de zanger ook thuis en zijn kinderen waren hier maar al te blij mee, zo kregen ze de kans om verloren tijd in te halen. Volgens dochter Jada werd haar vader met de dag liever. “Hij heeft dat jaar zoveel stress gehad, maar tegelijk heeft hij heel goed kunnen uitrusten. Nadenken over wat hij wil”, zei Jada in Nina.

Maar de rust en het genieten van elkaar was van korte duur. Nog niet zo heel lang geleden zijn er berichten naar buiten gekomen over de zanger die het daglicht niet kan verdragen. Bekend en onbekend Nederland neemt afstand van de zanger en het kan dan nu ook niet anders dan dat hij zicht ontzettend eenzaam voelt. Als we alle verhalen mogen geloven zijn de zanger en Leontine ook niet meer samen.

Zijn oudste zoon, genaamd Luca, heeft besloten te reageren en laat weten dat hijzelf, maar ook zijn broertje en zusje ontzettend veel last hebben van de situatie. Ze krijgen zowel via social-media, als via de mail berichten die niet heel erg vriendelijk zijn. ,,Wat vooral belangrijk is, is dat ‘naasten’ hier sowieso in direct begrip heel weinig mee te maken hebben”, vertelt hij in gesprek met showbizzkanaal RealityFbi. ,,Wij weten wat we weten en that’s it. Daar praten we verder niet over.”

Luca laat weten dat hij maar ook zijn zusje en broertje, hun vader volledig steunen. Dat zij hun vader steunen, mag volgens hem geen reden zijn om vervelende berichten te ontvangen. ,,Dit is een zaak on it’s own. En wij supporten door dik en dun”, aldus Luca. ,,Dat wij en überhaupt mensen hier dreige menten over ontvangen is te laag voor woorden eigenlijk.”

 

Meer voor jou: