Marc Marie Huijbregts denkt dat Rachel liegt: ‘dan moet er wel iets zijn dat niet klopt’

Marc Marie Huijbregts denkt dat Rachel liegt: ‘dan moet er wel iets zijn dat niet klopt’

23 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Marc-Marie Huijbregts laat in zijn podcast weten dat hij denkt dat Rachel Hazes liegt over de erfenis van wijlen André Hazes. Het feit dat Roxeanne haar eigen moeder voor de rechter sleept, zegt wel ietsvindt Marc- Marie. “dan moet er wel iets zijn dat niet klopt.”

We kunnen toch wel stellen dat de ruzie binnen de familie Hazes een nieuw dieptepunt heeft bereikt. Rachel heeft een kort geding aangespannen tegen haar bloedeigen moeder, dit omdat zij inzage wil in de documenten betreft de erfenis. Het vermoeden is dat Rachel gelogen zou hebben over de erfenis van wijlen André. Volgens weekblad Privé zou er in zijn testament een uitzonderingsclausule hebben gestaan die bepaalde dat Rachel niets zou krijgen als de twee in scheiding zouden liggen. Het weekblad laat weten dat Rachel destijds een procedure was gestart om te scheiden.

Rachel zelf is altijd van het ontkennen en dat is ook in dit verhaal het geval. Volgens de weduwe zijn de beschuldigingen aantoonbaar onjuist. Marc-Marie gelooft Rachel niet en laat duidelijk weten dat hij vertrouwen heeft in het verhaal van Roxeanne Hazes.

In zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets zegt de komediant: “We hebben natuurlijk die ontzettend interessante rechtszaak nu tegen Rachel Hazes. Ik vind eigenlijk heel die Hazes-familie altijd heel ehhh dinges en ik moet eerlijk zeggen: ik heb héél veel sympathie voor die Roxeanne.”

De sympathie die Marc-marie heeft voor Roxeanne, zorgt dat hij aan haar zijde staat. “Dus ik dacht toen ik hoorde dat zij haar moeder voor de rechtbank sleept: dan is er iets dat écht niet klopt, want zij gaat dat echt niet doen omdat ze frikandel wordt genoemd ofzo. Ik dacht: er moet dan écht een goede reden zijn waarom ze dat doet. Dit is nu wel echt interessant.”

Dat er een uitzonderingsclausule in het testament heeft gezeten, vindt Marc-Marie shocking. “Dat wist verder niemand, maar daar is Roxeanne nu achtergekomen. Rachel heeft dus eigenlijk nergens recht op. Al dat geld zou dus eigenlijk alleen maar naar Roxeanne en André moeten. Dat vind ik wel superinteressant.”

 

Meer voor jou: