Louisa Janssen heeft geen zin in Johnny de Mol: ‘Dat wilde ik wel even gezegd hebben’

Louisa Janssen heeft geen zin in Johnny de Mol: ‘Dat wilde ik wel even gezegd hebben’

22 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Na een lange tijd afwezig geweest te zijn, kroop Johnny de Mol afgelopen week weer aan de tafel van zijn eigen talkshow HLF8. De presentator had graag Louisa Jansen als zijn tafelgast gehad om te praten over het knokpartijtje in Echte Meisjes in de Jungle, maar dat sloeg zij af. “Ze wilde hier niet aan tafel komen zitten.”

In zijn uitzending besprak Johnny met de genodigde gasten of ’trash-reality-tv’ als Echte Meisjes in de Jungle eigenlijk niet van zichzelf al grensoverschrijdend is. Aanleiding is uiteraard dat deelneemster Louisa Jansen een medekandidaat het ziekenhuis had ingeslagen. Louisa moest het programma door dit incident dan ook verplicht verlaten.

Presentator Johnny had hier het liefst zelf met Louisa over gesproken, echter had zij daar geen zin. “We hebben overigens Louisa uitgenodigd vandaag om hier aan tafel te komen zitten, maar dat wilde ze niet. Wel graag een andere keer over iets anders, maar goed, dat wilde ik wel even gezegd hebben’

Juicekanaal Juice Channel krijgt persoonlijk de bevestiging van Louisa. “Wij hebben Louisa gevraagd waarom ze niet wil gaan. Ze geeft aan dat het klopt en vertelt aan ons dat ze het hele akkefietje achter haar wil laten en daar geen publiciteit meer mee wil pakken.”

 

Meer voor jou: