Koning Willem-Alexander niet blij: Donderwolken staan op uitbarsten!

Koning Willem-Alexander niet blij: Donderwolken staan op uitbarsten!

12 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Tot op de dag van vandaag heeft vrijwel de hele wereld te maken met de maatregelen die gelden, zo ook in ons kikkerlandje. Winkels die sluiten, het advies om thuis te werken, een masker voor de snoet en ook het reizen wordt afgeraden. In ons land gelden de maatregelen voor ons allemaal, echter lijkt het er regelmatig op dat het koningshuis of leden van de koninklijke familie danken dat het niet voor hen geldt.

De afgelopen jaren zijn onze koning en koningin regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Uit diverse uitgelekte foto’s konden we allemaal wel concluderen dat het koninklijk stel het niet zo heel nauw nam met de maatregelen. Uiteraard zorgde dit voor veel ophef in ons landje want er zouden toch geen uitzonderingen mogen zijn. Meerdere malen kwam het dan ook voor dat de koning en zijn vrouw hun excuses aanboden.

Ophef verjaardagsfeestje

Onlangs was er nog behoorlijk wat ophef ontstaan over het aantal aanwezigen op het verjaardagsfeestje van prinses Amalia. Haar feestje ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag werd gegeven in de tuin van het paleis. Volgens De Telegraaf waren er honderd aanwezigen maar Rutte zei dat er 21 mensen waren “die niet allemaal gekomen zijn”.

Nu is er weer een blunder naar buiten gekomen en wederom uit de koninklijke familie. Niet alleen het koningspaar maar ook andere leden van de koninklijke familie nemen het allemaal niet zo serieus. Weekblad Story schrijft namelijk dat broer Constantijn samen met zijn gezin aan het genieten is van een geheime skivakantie. Volgens Story zou deze actie wel eens reden kunnen zijn voor bonje.

Op de cover van de uitgave valt te lezen: “Laurentien & Constantijn met gezin op stiekeme skivakantie. Vrees voor bloedbonje met koning om zoveelste co ro na-blunder!” Het heeft er dus alle schijn van dat Willem-Alexander niet op de hoogte was van deze gezinsvakantie. De overheid heeft voor vele diverse skigebieden namelijk het advies gegeven om er niet naar toe te gaan.

 

Meer voor jou: