Kijkers schrikken van heftige beelden programma ‘Ewout’ over bilvergroting in Turkije

Kijkers schrikken van heftige beelden programma ‘Ewout’ over bilvergroting in Turkije

13 oktober 2021 0 Door Nieuwspauze

Het wordt steeds populairder voor jonge vrouwen om af te reizen naar Turkije. Daar doen ze verschillende cosmetische ingrepen voor 1/3 van de prijs. Ewout Genemans heeft twee jonge dames gevolgd die een ingreep doen in Turkije. Veel kijkers schrokken hiervan!

In de aflevering worden Rosalie en Dania gevolgd. Zij zijn in Turkije voor hun bilvergroting. Zij doen dit bij de organisatie iMed. Deze organisatie regelen het verblijf en het contact tussen de artsen en patiënt. Veel vrouwen maken hier gebruik van omdat het veel goedkoper is dan in Nederland.

Dania is sinds kort weer beter van een depressie. Ze zegt dat ze zich weer helemaal goed voelt. Een bilvergroting zouden de puntjes op de i zetten. Zij gaat zonder begeleiding naar Turkije. Veel kijkers vinden het apart dat de meiden het contant moeten afrekenen. Iemand reageert op Twitter: “Cash betalen wegens bank kosten. Nee, zodat het niet traceerbaar is.”

Artsen in Nederland vinden deze taferelen zorgwekkend. Er komen steeds meer Nederlanders terug met verwondingen. In de aflevering is ook een moeder te zien die haar dochter is verloren na een cosmetische ingreep in Turkije. Zij waarschuwt andere vrouwen hiervoor.

Bekijk hieronder verschillende reacties:

 

Meer voor jou: