Jochem Myjer kapot van verdriet: ‘Gelukkig heb ik nog goed afscheid kunnen nemen

Jochem Myjer kapot van verdriet: ‘Gelukkig heb ik nog goed afscheid kunnen nemen

23 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Cabaretier Jochem Myjer deelt op Instagram zeer verdrietig nieuws. Aan zijn vrienden en volgers laat hij weten dat zijn maatje en cabaretcollega Arno van der Heyden is overleden. Bij zijn post heeft de cabaretier ook twee foto’s geplaats.

In een emotioneel schrijven laat Jochem weten: “Hij is naar huis. Mijn goede vriend en Groningse cabaretcollega Arno van der Heyden. 61 jaar pas. Na een lang en pijnlijk ziekbed. Het kon niet langer. Gisteren ging hij naar huis. In een kwetsbare en spannende periode in mijn leven was hij zo belangrijk voor me. Gelukkig heb ik in de laatste fase al mijn dankbaarheid nog kunnen delen en heb ik gelukkig nog goed afscheid kunnen nemen.

Ik deel dit privĂ© hier niet om aandacht voor mezelf te vragen maar omdat ik hem graag met jullie wil delen. Met zijn prachtige nummers en zijn grappige en lieve karakter. In mijn insta verhaal een van mijn favorieten. Nu toepasselijker dan ooit. Hij was vernoemd naar de rivier de Arno. Rivieren gaan altijd op in de oceaan, verliezen hun identiteit, maar blijven. Ik hoop hem in de oceaan weer tegen te komen!”

 

Meer voor jou: