Sneller dan verwacht: Marco Borsato pakt zijn koffers en zegt vaarwel tegen Nederland.

Sneller dan verwacht: Marco Borsato pakt zijn koffers en zegt vaarwel tegen Nederland.

11 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Al een behoorlijk tijdje verkeert zanger Marco Borsato in zwaar weer. In het verleden zouden er dingen gebeurd zijn met minderjarige meisjes die niet door de beugel kunnen. Inmiddels ligt er al een aan gifte op tafel en de kans bestaat dat er meer gaan volgen.

Als we de verhalen mogen geloven heeft Marco enige tijd geleden een stuk grond in Italië hebben gekocht, dit met het plan te gaan rentenieren. Volgens de geruchten zou de zanger na de rechts zaak zijn koffers willen pakken en ons land definitief willen verlaten. De kans is echter aanwezig dat Marco zijn koffers al eerder gaat inpakken en dus al sneller de grens overgaat om een nieuw leven op te bouwen.

Wanneer de zitting is, is nog onbekend, maar uiteraard zal hij zijn straf onder ogen moeten zien als hij schuldig wordt bevonden. Schuldig of niet, de zanger zou ons landje sowieso willen verlaten. De reis naar zijn nieuwe bestaan in Italië zal eenzaam zijn, want zijn ex vrouw Leontine schijnt helemaal klaar met hem. De kinderen van Marco en Leontine hebben hier hun leven, dus zullen zij hun vader niet vergezellen.

Maar zoals het in showbizzland gaat, komen er geregeld nieuwtjes naar buiten en dat is ook nu het geval. Door de wandelgangen mag dan wel het verhaal gaan dat het definitief over en uit is tussen het stel, echter heeft de Story iets anders vernomen. Paparazzo Edwin Smulders wist de zanger vlak voor de jaarwisseling te spotten. Het viel Edwin op dat de zanger voor het eerst in 24 jaar zijn trouwring niet meer omhad.

Marco heeft nu om zijn vinger een andere ring, namelijk een familiering. “Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken. Dat is de ring die Marco vorige week op zijn fiets droeg. Leontine en de kinderen hebben ‘m ook nog geregeld om”, zegt de ingewijde in de Story. Waarom dragen ze die? “Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is. Ze weten het zelf, en dat is het belangrijkst voor hen.”

 

Meer voor jou: