Glimlach van Mark Rutte spreekt boekdelen: Is dit dan toch zijn vriendin?

Glimlach van Mark Rutte spreekt boekdelen: Is dit dan toch zijn vriendin?

8 januari 2022 0 Door Tamara Hart

In al die jaren dat Mark Rutte het land bestuurt, is hij nog nooit met een partner aan zijn zijde gezien. We weten helemaal niets over zijn liefdesleven en het blijft dan ook één groot mysterie is. Mark horen we zelf bijna nooit iets zeggen over zijn liefdesleven.

In december 2020 vertelde Mark tijdens Linda’s Wintermaand dat hij wel openstaat voor de liefde. “Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt. (…) Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan.”

Toch is er een vrouw die behoorlijk veel tijd samen met Mark doorbrengt en dat is prinses Mabel. Haar man prins Friso kwam helaas in 2003 te overleden en sinds die tijd is zij dan ook nog niet een ander tegen gekomen. De vriendschap tussen Mabel en Mark is op zeker hecht te noemen en het stel is dan ook heel vaak samen gezien. Uiteraard is er geen bevestiging dat ze iets met elkaar hebben maar op zeker is wel dat ze erg close zijn en beiden geen partner hebben.

Mark Rutte was vroeger voorzitter van de JOVD, de jongeren organisatie van de VVD. Mabel deed in die tijd allerlei pogingen om Rutte in te palmen. In het nieuwe boek van CDAer Pieter Gerrit Kroeger staat tevens een pikante onthulling over Mabel Wisse Smit…..

Hoewel ze allebei tegen de pers zeggen niet op zoek te zijn naar een relatie, laat Weekend weten dat de vonk is overgeslagen. Op zeker is in ieder geval dat ze elkaar heel goed kennen en dat ze elkaar steunen in moeilijke tijden, zoals het ook hoort in een vriendschap. De prinses en Mark kennen elkaar in ieder geval door en door. Ze spreken elkaar dan ook nog vaak. Als we de bronnen mogen geloven genieten ze volop van elkaars gezelschap.

 

Meer voor jou: