Giel Beelen beschuldigt Gerard Joling van plagiaat: ‘Dit zaakje stinkt’

Giel Beelen beschuldigt Gerard Joling van plagiaat: ‘Dit zaakje stinkt’

11 oktober 2021 0 Door Nieuwspauze

Gerard Joling wordt door Giel Beelen beschuldigt van plagiaat. Zijn hit ‘Los Met Z’n Allen’ lijkt wel héél erg op twee andere liedjes, aldus Giel.

Gerard is op dit moment zijn nieuwe single Los Met Z’n Allen aan het promoten. Ook zat hij bij de talkshow van Eva Jinek. Maar toen Giel dit nummer hoorde moest hij meteen denken aan andere liedjes. “Dit zaakje stinkt”, aldus Giel Beelen.

Tijdens zijn rubriek in de Plagiaatpolitie zei Giel: “Giel heeft het liedje van Gerard besproken in zijn rubriek De Plagiaatpolitie. “Ik weet dat Gerard altijd een beetje verbolgen is over het feit dat hij zo weinig gedraaid wordt, maar nu weten we ook weer een beetje waarom.”

GIel laat vervolgens de nummers Leef van André Hazes horen en I Will Survive. Op een gegeven moment mixt hij de nummers door elkaar. “Je hebt niet eens door dat je in die andere zit joh.”

Giel Beelen vindt het heel erg verdacht. “Gerard Joling was niet bereikbaar voor commentaar. Dat snap ik. Hij heeft natuurlijk ook een schnabbel zoals het hoort op de vrijdagavond, maar de plagiaatpolitie vindt dit wel degelijk een zaakje.”

 

Meer voor jou: