Gevalletje aandachtsziek: ‘Is Rachel nou keihard aan het jokken?’

Gevalletje aandachtsziek: ‘Is Rachel nou keihard aan het jokken?’

14 januari 2022 0 Door Tamara Hart

Het Hazes-dossier wordt alsmaar dikker en dikker. Het leven van de familie is alles behalve normaal en stabiel, kortom behoorlijk chaotisch. Als we de laatste verhalen mogen geloven is de relatie tussen de volkszanger en Anne Rose alweer voorbij. Deze relatie heeft niet heel lang stand gehouden, namelijk maar een maandje. naar verluidt zou de zanger er in Rome achter gekomen zijn dat het niet gaat werken tussen hem en Anne Rose. Moeder Rachel zou meer geluk hebben in de liefde.

Afgelopen week werd Rachel op de fot gezet door fotograaf Edwin Smulders. Rachel was niet alleen, maar in het gezelschap van Klaas Otto, de oprichter van motor club ‘No Surrender’. Of het kiekje spontaan is, is even de vraag, dit daar Edwin Smulders een goede vriend is van de familie. Tijdens het fotomomentje gaf rachel aan dat ze niet veel kwijt wilde over haar band met Klaas Otto. ,,We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten”, vertelt ze in Story.

Maar roddelkoning Yvonne Coldeweijer, die het tot op heden altijd goed heeft met de laatste nieuwtjes over de familie, laat weten dat er iets niet klopt. “Erg vreemd verhaal, want ik hoor van alle kanten dat haar nieuwe ‘liefde’ gewoon al jaren getrouwd is!”, zegt ze op Instagram Stories. “Is onze PR-machine Rachel weer aan het liegen voor aandacht?”

Shownieuws besloot donderdag een bezoekje te brengen aan het theekraampje van Rachel in Hazes in de hoop iets meer los te krijgen. “We hebben Rachel even opgezocht. We wilden wel even weten of ze echt straalt van oor tot oor”, zei presentatrice Airen Mylene. Bij het zien van de cameraploeg zei rachel met een grote glimlach: “Ik ga niet reageren, ik ga niet reageren!” Bij Shownieuws stelden ze vast: “Ze wil er niets over loslaten, maar ik denk niet dat dit het laatste is wat we gezien hebben. To be continued!”

 

Meer voor jou: