Oeps! Dochter van Peter Gillis klapt uit de school over haar vader.

Oeps! Dochter van Peter Gillis klapt uit de school over haar vader.

7 januari 2022 0 Door Tamara Hart

De realityserie van Peter Gillis, Massa is kassa, is een groot succes. Peter Gillis maakte afgelopen week dan ook bekend op zijn Instagram dat er een nieuw seizoen gaat komen. Peterke en zijn familie zijn een hit en misschien wel de opvolgers van de Meilandjes.

Dochter Inge begrijpt helemaal niets van dit succes en begrijpt dan ook niet wat de kijkers er leuk aan vinden. Inge zit helemaal niet te wachten op bekendheid en wil dan ook niet op het lijstje van bekende Nederlanders. ,,Ik wil ook niet meedoen, dat hoeft voor mij niet.”

De zonen van Peter zijn we wel volop in de serie en vooral Mark Gillis is enorm actief op de vakantieparken van zijn vader. ,,Zakelijk is ons pap mijn leidinggevende, privé is hij mijn grote maat”, vertelde hij al eerder in het AD. Mark vindt het bekend zijn wel leuk maar helaas heeft hij onlangs ook ontdekt dat roem een keerzijde kent. Enige tijde geleden werd hij namelijk door drie mannen opgewacht bij zijn chalet en wat er daarna gebeurde is bekend.

Inge zagen we in de winterspecial, daar wil ze wel een uitzondering voor maken maar op de bekendheid zit zij echt niet te wachten. ,,Ik kick daar niet op. Van mij hoeft dat niet”, legt Inge in de biografie van haar vader uit. ,,Een keertje als compromis wil ik wel meedoen, maar ik ga het niet op zoeken.”

 

Meer voor jou: