Dit bedrag verdient Nicol Kremers per maand met haar pikante plaatjes

10 februari 2024 Uit Door Nieuwspauze

Iedereen die een beetje bij de tijd is, weet inmiddels dat Nicol Kremers, eerder bekend als de reisgezel van Peter Gillis, tegenwoordig haar inkomen genereert met enigszins uitdagende content. Zo nu en dan verschijnt er beeldmateriaal (zoals Nicolleke geknield in een biechthokje) online, wat de nieuwsgierigheid van velen wekt: hoeveel zou zij verdienen met haar online avonturen?

Wat verdien je dan?

Tijdens een nieuwe tv-show, ‘Eten met mijn vijand’, doet Kremers een boekje open. In deze show gaat zij het gesprek aan met Michella Kox (43), bekend van ‘Echte Meisjes in de Jungle’, om een conflict te bespreken. “Maar wat verdien je dan?”

Michella heeft iets tegen Nicolleke. De reden? Nicol zou haar ooit op een ongelegen moment hebben gevraagd om samen ‘een filmpje’ te maken, gezien Nicols activiteiten op het platform AlleenFans. Michella wees dit af, deels omdat Nicol absoluut niet haar type is, maar ze is wel nieuwsgierig naar wat Kremers verdient met haar pagina voor volwassenen.

“Om jouw ‘roosje’ aan iedereen te tonen, beschouw je dat als een carrière?” vraagt Michella. “Ja, dat doe ik,” bevestigt Nicolleke. Michella’s interesse is gewekt: “Maar wat verdien je dan?” Kremers onthult vervolgens dat ze ongeveer 150.000 per maand verdient, waarop Michella lachend reageert: “Ik zou dan nog steeds niet mijn ‘roosje’ delen! Maar echt 150.000? Dat is wel heel veel geld. Dan ben je bijna miljonair.” Nicol bevestigt: “Daar ben ik inderdaad niet ver vanaf.”

Meer voor jou: