Dave Roelvink weet niet waar André Hazes jr. is: ‘Geen echte kameraad’

Dave Roelvink weet niet waar André Hazes jr. is: ‘Geen echte kameraad’

14 oktober 2021 0 Door Nieuwspauze

André Hazes en Dave Roelvink zijn opgegroeid in een bekend gezin. Ze weten beide hoe het is om op te groeien in het oog van de media. Maar deze overeenkomst heeft ze niet dichter bij elkaar gebracht. Ze kennen elkaar, maar het zijn zeker geen vrienden. Dave weet daarom ook niet hoe het nu met André gaat.

Dave zegt dat André een ‘goede’ bekende is. Dit vertelt hij in de Nieuwe Revu. “André en ik kennen elkaar goed, maar ik zou het geen kameraadschap willen noemen, we gaan niet met elkaar uit eten, of zo. We zijn goede kennissen van elkaar en als we elkaar tegenkomen, is het altijd leuk. We reageren op social media vaak op elkaars dingetjes.”

Ook vroegen ze aan Dave wat hij vindt van de huidige situatie van André. “Ik begrijp wel dat hij even een stapje terugdoet. Dat geldt niet alleen voor artiesten, maar voor iedereen die het gevoel heeft zichzelf voorbij te lopen. Zelf heb ik er gelukkig nog nooit mee te maken gehad. Ik heb wel drukke periodes, maar tot dusver kan ik het goed handelen.”

Dave vindt dat André moet doen wat hij zelf wil. “Of ik de perikelen in zijn privéleven volg? Nee, ik zie het allemaal wel voorbijkomen, maar ik vind dat die jongen gewoon moet doen wat hij wil en dat iedereen hem lekker met rust moet laten.”

“Als je zijn muziek leuk vindt, moet je naar zijn optredens gaan en wat hij voor de rest doet, is zijn eigen zaak.”

 

Meer voor jou: