Ex Gaby Blaaser openhartig over liefdesverdriet: ‘Ik werd helemaal gek’

Ex Gaby Blaaser openhartig over liefdesverdriet: ‘Ik werd helemaal gek’

21 januari 2023 0 Door Tamara Hart

De knappe Gaby Blaaser maakte nog niet zo heel erg lang geleden bekend dat zij in verwachting. In december bracht zij dit nieuws naar buiten en ze omschrijft het als ’het beste ongelukje ooit’. Haar ex vriendje Danny en Big Brother-kandidaat heeft het ontzettend moeilijk gehad door dit nieuws en laat dit dan ook weten in de uitzending van vrijdagavond. „Ik was gebroken, ze was echt de liefde van mijn leven.”

Terwijl Danny in gesprek is met medekandidaat Ali laat hij weten: „We waren anderhalf jaar samen en het is nu ongeveer zes maanden uit”, vertelt hij. „Ik ben goed gekwetst geweest.” De breuk met Gaby was een lijdensweg voor Danny en tot overmaat van ramp kreeg hij nog een klap te verwerken.

Zo’n drie weken later kreeg hij te horen dat zijn ex Gaby met een collega een bezoek had gebracht aan het strand. „Ze waren daar samen gespot en ik werd helemaal gek”, biecht hij op. „Ik wist niet wat ik voelde. Dat gevoel is niet te beschrijven.”

Ali vraagt vervolgens aan Danny of hij in die periode nog verliefd was op Gaby. „Tuurlijk! Het was drie weken uit!” In december was er nog meer nieuws, Gaby maakte bekend in verwachting te zijn. Ze was niet zwanger van hem maar van een ander, namelijk van Robin, zijn collega. „Kun je nagaan hoe heftig dat is. Dat is ziek.”

 

Meer voor jou: