Babyshampoo is veelzijdiger dan je denkt: Hier kun je het allemaal voor gebruiken!

Babyshampoo is veelzijdiger dan je denkt: Hier kun je het allemaal voor gebruiken!

21 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Wanneer we aan babyshampoo denken, denken we aan een heerlijk ruikende geur. Wat heel veel mensen niet weten is dat babyshampoo voor veel meer dingen gebruikt kan worden. Uiteraard kun je een baby hier heerlijk mee wassen maar dit product is ook uitermate geschikt voor handige toepassingen in en om het huis.

Ook wanneer je vlekken hebt op je meubels is babyshampoo de ideale oplossing. De shampoo is uitermate geschikt voor het verwijderen van vlekken op meubels. Vul een emmer met wat lauw water en doe er wat babyshampoo bij. Breng het vervolgens op de vlek aan en ga daarna voorzichtig wrijven met een microvezeldoek. Kwestie om daarna met schoon water nog een beetje te spoelen en daarna droog maken met een schone doek.

De geur van babyshampoo is genieten en hoe fijn is het dan als je deze subtiele geur in huis ruikt? Voeg een paar druppels babyshampoo toe aan een diffuser of op een geurbrander. Ook is het ideaal om een hondenbed met deze shampoo te reinigen en te verfrissen. Voeg een paar druppels babyshampoo toe aan lauwwarm water en spoel hiermee het hondenbed af. Laat het hondenbed vervolgens goed drogen.