Aparte kunst aan muur op Funda niet voor kinderoogjes bestemd!

Aparte kunst aan muur op Funda niet voor kinderoogjes bestemd!

23 november 2021 0 Door Nieuwspauze

Het is super leuk om rond te neuzen op Funda. Mensen die dit ook doen zullen wel herkennen dat je de meest aparte dingen tegenkomt. Nu zijn we een kunstwerk tegengekomen die we zelf niet zo snel aan de muur zouden hangen. En zeker niet in de woonkamer.

Wij zijn benieuwd of dit soort schilderijen weggehaald worden als de familie langs komt om kerst te vieren. Het huis waar we dit schilderij hebben gevonden staat in Utrecht. Hier is de algemene beschrijving:

“Heerlijk huisje met ruimtelijk gevoel. Doordat er 2 slaapkamers boven zijn voelt het meer dan een huis dan een benedenwoning. De ruime woonkamer met vloerverwarming; badkamer, die nieuw afgewerkt is, voelt extra luxe voor ons. Het feit dat je toch een tuintje hebt met zon in de namiddag maakt het compleet. Heerlijk plekje achterin de tuin om te zo(e)nnen.”

De tuin is dus een goede plek om te zonnen maar ook om te zoenen! In het huis hangt behoorlijk wat kunst. Maar helaas, alle kunst is al verkocht. Maar een kunststuk springt er echt tussen uit. Ben jij benieuwd? Bekijk die dan hieronder:

View this post on Instagram

A post shared by Funda's Finest (@fundasfinest)

 

Meer voor jou: