Andre Hazes heeft spijt: Liet Monique Westenberg denken dat ze gek was!

Andre Hazes heeft spijt: Liet Monique Westenberg denken dat ze gek was!

20 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Donderdagavond was André Hazes te gast aan tafel bij Eva Jinek. Voor de zanger was dit extra beladen dit omdat hij voor het eerst sinds jaren nuchter op televisie verscheen. Het gesprek met Eva Jinek was openhartig en de zanger deed een aantal schokkende onthullingen.

André heeft een verleden met verslavingen en vertelde aan tafel bij Jinek dat hij achter de rug van Monique om stiekem gebruikte. Daar bleef het niet bij want op de momenten dat Monique hem betrapte, gaf hij haar het gevoel dat ze gek was. Naar eigen zeggen heeft Monique dan ook het meest geleden onder zijn heftige verslavingen.

Jarenlang probeerde Monique hulp te krijgen en trok zij aan de bel bij iedereen om hem heen. ,,Maar ik zag zelf het probleem niet en dacht dat er niks aan de hand was. Nu kan ik wel zeggen dat dat niet zo was”, vertelt André in de talkshow. De zanger vertelt ook dat zijn neef Djarno behoorlijk heeft geleden onder zijn gedrag en verslavingen. ,,Die heb ik het wel heel moeilijk gemaakt.”

Het meest pijnlijke volgens de zanger is dat hij de mensen om zich heen het gevoel heeft gegeven dat ze gek zijn. Hij bekent dat dit vaak bij Monique gebeurde. ,,Dan was ik een avond wezen stappen en was ik stiekem in de keuken aan het gebruiken”, geeft hij toe. Hij ging dan snel op de bank liggen op de momenten dat hij hoorde dat Monique naar beneden kwam. Uiteraard confronteerde zij hem op die momenten met zijn gebruik, echter vertelde de zanger haar dan dat zij gek was. ,,Ik heb mensen zich heel klein laten voelen.”

Velen vragen zich nu af of het nu toch weer goed gaat komen tussen hem en Monique. Onlangs bracht roddeltante Yvonne Coldeweijer het bericht naar buiten dat hij samen zou zijn met een Spaanse dame, iets dat niet klopt volgens hem. RTL Boulevard wilde weten of hij en Monique weer bij elkaar zijn. ,,Wij hebben een vorm gevonden die voor ons heel goed werkt. Voor ons drieën”

 

Meer voor jou: