Toppunt van luxe: Binnenkijken in het Amsterdams paleisje van Noa Vahle!

Toppunt van luxe: Binnenkijken in het Amsterdams paleisje van Noa Vahle!

22 januari 2023 0 Door Tamara Hart

Wanneer je een familielid bent van de Mol, dan heb je niet heel veel te klagen. De kans is groot dat je iets gaat doen in het wereldje van de media en je hoeft je ook geen zorgen te maken over een woning. Jaren geleden kocht Linda de Mol een prachtig appartement voor haar dochter Noa Vahle in het hartje van onze hoofdstad.

Terwijl we Linda de Mol steeds minder in de schijnwerpers zien staan, staat dochter Noa steeds meer in de spotlights. Het uiterlijk heeft ze mee van haar moeder en ook de interesse in het wereld van de media. Noa is redactielid bij het programma Vandaag Inside, verslaggeefster bij belangrijke voetbalwedstrijden en daarbij zit ze ook nog met haar neus in de studieboeken.

Voor heel veel mensen is een woning vandaag de dag niet meer te betalen, echter hoeft Noa zich daar geen zorgen over te maken. De blondine heeft een prachtig appartement in het hartje van Amsterdam, dicht bij de Jordaan. het is niet zo maar een appartement want buiten de unieke ligging beschikt het stulpje ook nog eens over een woonoppervlakte van 143 vierkante meter.

De woning beschikt over drie slaapkamers, een riante woonkamer en een zeer luxe badkamer. het appartement bestaat uit twee verdieping en twee balkons en ook nog een een patio met zicht op het westen. De woning heeft een mooie parketvloer en door de strakke witte muren voelen de ruimtes nog groter.

Zo’n stulpje kan lang niet iedereen kopen, gelukkig heeft Noa een vermogende moeder aan haar zijde. Inmiddels woont ze er al een aantal jaartjes en is er destijds 875.000 voor betaald. BekendeBuren laat weten dat moeder Linda de Mol dan ook 27/40 deel eigenaar is van het appartement. Meer foto’s zien van het appartement? Bekijk die dan hier.

 

Meer voor jou: