Als het aan deze arts ligt mogen ‘ongevaccineerden’ niet op de ic liggen mochten ze toch ziek worden

Als het aan deze arts ligt mogen ‘ongevaccineerden’ niet op de ic liggen mochten ze toch ziek worden

23 november 2021 0 Door Nieuwspauze

De Duitse arts, geneticus Wolfram Henn, vindt dat als mensen het coronavaccin niet willen nemen, zij in geval van nood, ook niet op de ic mogen liggen. Tevens laat hij weten dat deze ‘wappies’ bij het weigeren van het vaccin dan ook niet aan de beademingsapparatuur moeten worden gelegd.

Als het aan hem ligt, moeten Covid-19 wappies een verklaring ondertekenen. Een verklaring waarop staat dat ze niet gevaccineerd willen worden.

In een interview met de Duitse krant Bild zei Dr. Henn: “Wie de inenting direct wil weigeren, moet ook altijd een document bij zich hebben met het opschrift: ‘Ik wil niet gevaccineerd worden! Ik wil de bescherming tegen de ziekte aan anderen overlaten! Ik wil, als ik ziek word, mijn bed op de intensive care en mijn beademingsapparaat aan anderen geven”.

Dat er mensen kritisch zijn is voor hem geen probleem en begrijpelijk. Dat mensen zich zorgen maken over een vaccin dat zo snel lijkt te zijn gekomen, is volgens hem logisch.

Waar hij geen begrip voor heeft, zijn mensen die klakkeloos maar van alles online plaatsen. Mensen die alleen maar paniek willen zaaien en voor onrust zorgen.

“Ik raad deze paniekzaaiers dringend aan om naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te gaan. Zodat zij hun samenzweringstheorieën kunnen voor leggen aan de artsen en verpleegkundigen die volledig uitgeput uit de overvolle intensive care unit komen,” zei hij.

 

Meer voor jou: